zorganizowane

Imprezy zorganizowane

Przykładowe menu:

Obiad:

1 rodzaj zupy do wyboru:  rosół z makaronem, krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym, krem z brokuł z grzankami, krem z białych warzyw z grzankami

Drugie danie 4 gatunki do wyboru ( 1,5 kawałki mięsa na osobę): polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce, rolada drobiowa z brokułami i serem feta,rolada wieprzowa, schab po sztygarsku, pieczeń z karczku, schab ze śliwką, szwajcar, koperty schabowe ze szpinakiem i serem żółtym, indyk w grzankach, polędwiczki wieprzowe, schabowy z serem i pieczarkami itd.

Dodatki 2 rodzaje do wyboru: ziemniaki, ćwiartki ziemniaka, kluski śląskie, frytki, dufinki

Zestaw surówek

Deser:

Tort brzoskwiniowy lub szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną, kawa i herbata

Zimna płyta:

wędliny, sery, sery pleśniowe, galaretki drobiowe, pieczywo, masło, frankfuterki lub tatar, jajka faszerowane, kwaśności oraz sałatki dwa rodzaje.

za dopłatą 10 zł możliwość zamiany wędlin i serów na wyroby własne typu: pasztety, rolady serowe, rolady szpinakowe z łososiem, galantyny

cena zestawu 75 zł od osoby

możliwość domówienia ciepłej kolacji w postaci barszczu z krokietem w cenie 7 zł lub bograczu w cenie 10 zł

Stypy od 23 zł!

W cenie zupa, drugie danie, ciasto, kawa/herbata